Liever even bellen?

085-0606788

Binnen 6 UUR verkopen!

Zet uw BOOT vandaag nog in onze veiling!

Wij kopen ALLES!

Jetskis, Waterscooters, Speedboten, ETC!

Direct GELD voor je boot!

Verkoop je boot gemakkelijk en snel!

Binnen 24 uur snel en zonder gedoe uw boot verkopen

Zoek niet verder!

Gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.

Binnen 6 uur verkopen!

Zet uw BOOT vandaag nog in onze veiling!

Wij kopen ALLES!

Jetskis, Waterscooters, Speedboten, ETC!

Direct GELD voor je boot!

Verkoop je boot gemakkelijk en snel!

Hoe gaat het in zijn werk?

Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo

youtube-bckgrnd-1.jpg

Wat moet u doen?

Volg de onderstaande stappen.
Hiermee zijn wij u direct van dienst

Vul uw kenteken in

ter controle van uw voertuig

Vul uw gegevens in

om contact met u op te nemen

Bekijk uw voorstel

U ontvangt een vrijblijvend voorstel

Neem contact op

Wilt u contact opnemen?
Dat kan gerust

Het liefst op korte termijn uw boot verkopen kan in de praktijk best lastig zijn. Snel een passende koper vinden die ook nog eens een eerlijke prijs biedt, klinkt eenvoudiger dan het is. U kunt natuurlijk zelf een advertentie op internet plaatsen en op die manier een koper proberen te vinden. Beseft u echter dat een aantrekkelijke presentatie maken minstens zo veel tijd kost als de afhandeling van de reacties per telefoon, mail of bezoek aan huis of (jacht)haven. En de tijd die u daarvoor kwijt bent, is zeker geen garantie op een succesvolle verkoop. Het risico dat u bij het afbreken van de onderhandelingen weer van voren af aan kunt beginnen, blijft aanwezig. Gelukkig biedt Inkooptradernederland.nl een unieke en bovendien gratis service waarmee u binnen 24 uur uw boot kunt verkopen voor een eerlijke prijs.

Hoe kunt u voor een eerlijke prijs uw boot verkopen binnen één dag?

Wij zetten graag onze jarenlange expertise op het gebied van uw boot verkopen in. Het is al jaren onze specialiteit en onze transparante werkwijze kenmerkt zich door een grote eenvoud. Kern van ons systeem is een enorm en betrouwbaar netwerk van bij ons aangesloten en RDW-erkende inkopers. Zo wordt uw boot na het invullen van de noodzakelijke informatie door maar liefst 2.000 inkopers bekeken en/of getaxeerd. Deze betrouwbare partners gaan in de praktijk binnen een dag biedingen doen op uw boot op basis van de door u aangeleverde gegevens. Is er een bieding die past bij uw verwachting? Dan kan uw boot razendsnel verkocht zijn!

De afwikkeling van de verkoop van uw boot verloopt snel, eenvoudig en transparant

Is er voor uw boot een koper gevonden en gaat u akkoord met de bieding? Dan verloopt daarna ook de daadwerkelijke afwikkeling van de verkoop bijzonder eenvoudig. Neem telefonisch contact op met Inkooptradernederland.nl (nummer: 085-0606788) en maak een afspraak bij een inname locatie. Daar krijgt u ter plekke en binnen een half uur een RDW-vrijwaring van uw boot. Vervolgens ontvangt u naar keuze contant of per bankoverschrijving het met de koper overeengekomen bedrag. Zo eenvoudig kan het zijn; uw boot verkopen op een professionele wijze; snel en zonder gedoe!

Kies voor het gemak en de zekerheid van Inkooptradernederland.nl

Met Inkooptradernederland.nl kiest u voor een betrouwbare partij met heel veel ervaring op het gebied van de verkoop van niet alleen boten maar ook van andere voertuigen zoals: auto’s, bedrijfsauto’s, campers, motoren, caravans en sloop- en schadeauto’s. Dankzij ons enorme netwerk van RDW-erkende bedrijven kunt u altijd rekenen op een eerlijke en gegarandeerde prijs. Mocht u uw boot verkopen en snel en zonder rompslomp een goede bieding willen ontvangen? Aarzel dan niet langer en vul uw gegevens in. De taxatie van uw vaartuig start direct waardoor u binnen een dag een goed bod op uw boot ontvangt.